A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Hospice Marcelis Goverts Gasthuis

Hospice Marcelis Goverts Gasthuis biedt begeleiding, verzorging en gastvrijheid aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn en zich voorbereiden op hun overlijden. Palliatieve zorg, waarin we met een menselijke benadering, persoonlijke aandacht en goede pijn- en symptoombestrijding streven naar het behouden van de kwaliteit van leven.

De zorg is afgestemd op de behoeften en wensen van de bewoner. Het hospice besteedt aandacht aan zowel uw lichamelijke, geestelijke als sociale omstandigheden. Een deskundig team van verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers van de VPTZ staan 24 uur per dag voor u klaar.

Verblijf in het hospice

Hospice Marcelis Goverts Gasthuis heeft zes ruime appartementen met een eigen keukenblok, douche, telefoon, tv- en internetaansluiting. De kamers zijn comfortabel en ruim. Eventueel kunt u met eigen meubilair de inrichting aanvullen om een huiselijke sfeer te creëren. Familie en vrienden kunnen overnachten in het hospice. Het hospice heeft een eigen keuken waarin maaltijden en kleine hapjes kunnen worden bereid. Van de keuken kunnen ook familie en vrienden gebruik maken.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: