A A A

Nije Poarte

Nije Poarte in Stiens heeft 46 galerijwoningen en 19 seniorenwoningen. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de ondersteuning van Palet op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


De woningen hebben een ruime woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op een enkele woning na hebben alle 65 woningen een bovenverdieping waar u een logeer- of hobbyruimte kunt creëren. Iedere woning heeft een eigen terras met kleine tuin. De 19 seniorenwoningen bevinden zich  in De Venusskulp en Juckemaleane op loopafstand van woonzorgcentrum Skilhiem. De 46 galerijwoningen zijn veelal met een gang verbonden aan het woonzorgcentrum.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling.
Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

 

Over Nije Poarte
De woningen liggen aan de rand van het dorp Stiens op loopafstand van centrum. Binnen woonzorgcentrum Skilhiem kunt u gebruik maken van het restaurant, de winkel, kapsalon en pedicure. In het gebouw zijn ook het zorgsteunpunt en dagactiviteitencentrum van Palet gevestigd. Openbaar vervoer, winkels en de supermarkt bevinden zich in de buurt van uw woning.

 

Kijk bij de overige tabbladen voor informatie over vehruur en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: