A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Wijkzorgcentrum Greunshiem

Wijkzorgcentrum Greunshiem in Leeuwarden biedt u alle ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U bent van harte welkom voor onder andere dagactiviteiten, dagbehandeling en groepsopvang.


Zowel bewoners van Greunshiem als inwoners van de wijk Oud-Zuid in Leeuwarden kunnen gebruik maken van verpleging, verzorging en behandeling. Heeft u hulp nodig bij dagelijkse activiteiten? Wij helpen u graag. Bovendien worden er regelmatig gezellige middagen in Greunshiem georganiseerd. U bent van harte welkom.

 

Wonen bij Greunshiem
Aan het riviertje de Potmarge in Leeuwarden staat het wijkzorgcentrum Greunshiem. Hier is een groot aantal appartementen en in de omgeving staan aanleunwoningen. De appartementen beschikken over een eigen slaapkamer, douche en toilet, woonkamer en keukenblok. Als bewoner kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het wijkzorgcentrum. In Greunshiem vindt u een kapper, pedicure, schoonheidsspecialiste, fysiotherapeut, wijkrestaurant, winkeltje, bibliotheek en biljartzaal.

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: