A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Tramkwartier

Multifunctioneel centrum Tramkwartier heeft 17 appartementen voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een lichamelijke beperking. Tramkwartier bevindt zich in de vriendelijke Vosseparkwijk.


Alle appartementen zijn volledig aangepast aan de behoeften van ouderen, chronisch zieken en mensen met een lichamelijke beperking. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een terras of balkon. Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem en toegangscontrole.

Als huurder maakt u gebruik van zorg van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

  
Over Tramkwartier

Multifunctioneel centrum Tramkwartier biedt plaats aan een ouderensociëteit  Hier vindt u ook ons zorgsteunpunt en de dagactiviteitenruimte. Het complex ligt vlakbij het Vossenpark. Openbaar vervoer en winkels bevinden zich op loopafstand.

 

Informatie
Voor informatie over verhuur, wachtlijsten of een rondleiding kunt u contact opnemen met ons Klantadviescentrum. Bel 0900 - 321 321 3 (0,01 ct. p/m).

 
Kijk bij de overige tabbladen voor een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: